​Rådgivning og løsninger indenfor

Budget, forecast og Business Intelligence

Jedox arkitektur​

Jedox optimere budget, analyse, dashboards og rapportering i en og samme løsning (en software component) for bade Business Intelligence og Budget og Forecasting.

Løsningen kombinerer en meget skalerbar analytisk database-motor med en ensartet oplevelse på tværs af alle enheder (Excel, Web, Mobile) som styrker brugerne til en mere effektiv anvendelse​​

Jedox OLAP Server

Jedox OLAP server tilbyder en meget skalerbar analytisk database, der leverer real-time performance

Database-motoren sikrer at kompleks Budget og Forecast afvikles i in-memory samt hurtig afvikling af simulering, analyse med store statistiske heuristiske og konstante konsolideringer og rapportering over store flerdimensionale datasæt. Alle ændringer er logget for revision og overholdelse af retningslinjer. Arrangementet-drevne motor Supervision Server giver dig ubegrænset kontrol over styring, uden nogen form for brugerinteraktion.

High-availability - Den ”self-tuning” database-motor, understøtter høj tilgængelighed og er yderst effektiv til multi-core optimering, som giver en høj ydelse i fysiske, virtuelle og cloud-miljøer og kan skalere til 1000'vis af brugere. Jedox in-memory algoritmer komprimerer tabeldata med op til 25 gange. Den samlet dimensionelle model styrer virksomhedernes metadata, der inkorporerer både master data fra virksomhedernes arkiver og gør det muligt, at metadata til slutbrugerne, automatisk deles på tværs af rapporter og budget scenarier.

Enterprise Security Database-motoren kontrollerer, styrer tilladelser/adgange for afdelinger, med faste og sikre adgangsrettigheder for brugere, brugergrupper og roller. Analytics understøtter SSO med Active Directory og LDAP på Linux og Windows.

Jedox Excel Add-in

– Ny indsigt, genbrug din Excel viden.

Jedox Excel Add-in giver dig fuld adgang til Business Intelligence og Budget og Forecasting med mulighed for datamodellering Ad-hoc analyser, rapportering og Budgettering. Hvis du kender Excel, vil du elske Jedox – kan du Excel, kan du Jedox! Du kan anvende de levende Jedox data til visualiseringer gennem Word og Powerpoint.

Du kan hente data fra enhver datakilde og med et enkelt klik, konverterer Excel-data til online Jedox modeller, hvilket giver dig fuld fleksibilitet til at omdanne dine forretningsprocesser og begynde at arbejde med data på få sekunder. Du får adgang til virksomhedernes Budget og Forecasting funktionalitet, herunder Top Down og Bottom Up budget metoder, Predictive Analytics, Writeback og kommentarer. Du opretter interaktive rapporter og budget-skabeloner som fungerer fra Excel, og med et enkelt klik, publicerer dine rapporter til Jedox Web.

Jedox Web

– Insight anywhere

Jedox Web giver zero-footprint Budget, analyse og rapportering løsning i et intuitivt web interface. Jedox web giver dig en brugervenlig front-end, der fungerer på samme måde som Jedox Office , så du derved kan bruge dine Excel færdigheder til at sætte strøm til dine data, og nå ud til et hvert medlem i din organisation . Jedox Web er kompatibel med alle moderne browsere og understøtter single sign-on. Jedox Web giver fuld funktionalitet, workflow, datamodellering, og automatiseret rapport distribution. Jedox Web giver dig mulighed for at dele, samarbejde og indtaste data og self-service Dashboards og Rapporter.​

Jedox Mobile

– Indsigt nu

Jedox Mobile giver self-service indsigt til alle, med indhold af alle relevante data, med Dashboards, rapporter, Ad- hoc analyse og Budget med Writeback af både tekst og tal. Real-time data, forvandler din smartphone eller tablet til et produktivt BI & Budget værktøj. Jedox Mobile applikation, kan bruges på tværs af mobile platforme og Jedox Business-Driven Intelligence betyder brugerne kan genbruge Excel færdigheder til at designe og implementere mobile intelligens via sikre, konsistente og strukturerede data.

Jedox Integrator (ETL)

– Extract. Transform. Load

Den kraftfulde integrator, giver dig mulighed for effektivt at forbinde dine forskellige datakilder til Jedox. Jedox Integrator omfatter fuld Extraction, Transformation , og Load kapacitet. ETL- integrationsprojekter, vil automatisk visualisere data, til at understøtte data revision og Master Data Management. Jedox Integrator omfatter en bred vifte af indbyggede wizards-baserede transformationer, for at lette og give hurtig opsætning og integration, samt understøtter mange sprog, såsom den statistiske sprog R, for maksimal fleksibilitet i komplekse data miljøer. Du kan planlægge automatiske og parallelle import og eksport af data med den integrerede opgave manager (Task Manager).​

Jedox SAP Connector

– BW. R/3. ECC6

Den valgfrie Jedox SAP Connector, muliggør hurtig og enkel tilslutning af Netweaver-baserede SAP-systemer og anvender sikkerhedsindstillingerne automatisk, tillade hurtig og sikker SAP ERP og SAP Business Warehouse integration med din Jedox løsning.

Direct interface to your downstream systems

De indbyggede Connectors, giver mulighed for adgang til en bred vifte af dataformater og databaser i skyen eller onsite, som du nemt kan integrere i en række JDBC og ODBC databaser, flade filer, SOAP webservices, ERP systemer og CRM.

Jedox OLAP Accelerator

OLAP Accelerator, er anerkendt af Gartner med ”Cool Vendor” prisen, giver mulighed for udvidelse af Jedox OLAP Server og giver øget computerkraft til serveren. Det NVIDIA baserede Tesla grafikkort parallelt GPU teknologi, overgår traditionel CPU-teknologi og leverer en skalerbar ydeevne til ekstreme data modellering scenarier.

Jedox ODBO XMLA

Jedox bygger på industry-standarden ODBO som leverer Jedox in-memory data, som kan tilgås sikkert gennem en XMLA / ODBO -kompatibel klient fra andre Business Intelligence værktøjer.

Læs mere om Jedox arkitektur på http://www.jedox.com/en/product

Qbit - Business Intelligence

CVR: 36411155 • Visionhouse • Lyskær 8 • 2730 Herlev • Tlf.: 22 26 41 61qbit@qbit.dk