​Rådgivning og løsninger indenfor

Budget, forecast og Business Intelligence

Jedox giver værdi​

Jedox tilbyder en samlet løsning til præsentation, analyse og budgettering på den mest enkle og brugervenlige måde til forretningen. Jedox kan tilfredsstille direktionen, brugerne og økonomi controlleren. Jedox styrker alle afdelinger til nemt at arbejde med indsamling af data, understøtte forretningsregler og arbejdsprocesser, give indsigt i forretningen og i målsætninger.

Jedox er designet til at være brugervenligt og med markedets hurtigste leveringstider. Kan effektivisere enhver data styret arbejdsproces, fra strategisk budgettering, komplekse analytiske simuleringer, til løbende budgetopfølgning. Jedox tilbyder utal at visualiseringsmuligheder, fleksible workflows og skalerbar in-memory og big data opsamling, til at beregne og præsentere indsigt i data og din forretning. Oplev hvordan enkelhed og brugervenlighed kan forbedre din forretning.

Qbit og Jedox leverer værdi

Vores mission har fra starten været at skabe værdi for vores kunder. Værdien kan bestå i at få mere indsigt i forretningen, slippe for indtastninger i regneark og frigive mere tid til at arbejde strategisk med sin data.

Jedox er designet til at erstatte manuelle budget- og rapporteringsprocesser i regneark med fuldt automatiserede processer. Du har derfor mulighed for at tage beslutninger, der peger frem. Vi samler alle processer i én løsning, der bygger på solide kompetencer inden for budgettering og planlægning. Vi er dedikeret til at give dig oplevelsen af fleksibilitet, innovation og sikkerhed.

Få en komplet budget- og rapporteringspakke

Du behøver ikke bekymre dig om, hvilke enkeltværktøjer du har brug for - vi leverer nemlig en komplet budget- og rapporteringspakke, med alle komponenter – dataudtræk, database og visualisering.

Løsningen vokser med andre ord med din organisation, så du kan købe Jedox nu, og nøjes med at implementere og betale for den funktionalitet du ønsker. I takt med at nye behov opstår, kan du tage de andre moduler i brug.

Vi automatiserer dine arbejdsgange

Uanset om du ønsker at begrænse afhængigheden af regneark, forbedre din rapportering eller konsolidering, er du kommet til det rette sted.

Jedox tilbyder både funktionaliteten og arkitekturen til at understøtte dine behov. Vores løsning kan automatisere processer inden for budgettering, rapportering, forecastning, personaleplanlægning og analyse og meget mere – og så er det nemt – ”Kan du Excel, kan du Jedox”.

En brugervenlig løsning til økonomifunktionen

Jedox er optimeret og designet til give dig en optimal performance og er bygget til forretningen, så der ikke bliver brug for IT afdelingen eller eksterne konsulenter til at servicere. Du kan komme rigtig hurtigt i gang med at bruge Jedox, når det er implementeret.

Jedox leverer en mer-værdi. Lad os gerne vise og bevise dette for dig!​

Flere gode grunde til at overveje Jedox​

​All in One

Jedox indeholder All in One - EXCEL add-in, Web, Mobile med mulighed for Dashboards, analyser og rapportering.

Indeholder funktionalitet til at udtrække, validere og konsolidere – og ikke mindst, budget og progronse med 2 vejs tekst, godkendelsesstyring og versionering.

EASE OF USE = Self service

”Kan du Excel, kan du Jedox” Nemt at oplære forretningen til selv at bygge løsninger/rapporter fra bunden, uden brug af eksterne konsulenter.

Den moderne self-service tankegang.​

To - vejs med tekst og tal

Indeholder som standard både Business Intelligence og Performance Management og kan derved understøtte digitale arbejdsprocesser med tekst og tal – både automatisk levering til brugergrupper - samt tekst- og talændringer retur.

Eksempelvis til en automatiseret budgetproces/budgetopfølgning.​

Verdens mest udbredte BI værktøj

100 % integration med Excel. ”Kan du du Excel, kan du Jedox”. 2-vejs tekst og tal i både Excel, Web og Mobile.

​En komplet ”all in one” pakke med værktøjer til at udtrække fra alle datakilder, high performance database, rapportering, analyse, dashbords, Excel ad-in og 2-vejs data integration med tekst og tal – all in one! Og så gør det vel ikke noget at det kan leveres til markedets mest konkurrence-dygtige pris!

Total Cost of Ownership

Anskaffelse og implementering af BI løsninger er ikke længere en dyr investering. Jedox tilbyder en meget konkurrencedygtig prissætning og kan typiske leveres til ½ delen eller lavere i forhold til konkurrenter.

Performance

Gartner Group udtaler at Jedox tilbyder en helt unik performance. Jedox arbejder med opdateringer i realtid, dvs. at tekst og tal opdateres i hele databasen promte, så snart brugeren har indtastet.

Jedox konkurrencefordele

Jedox tilbyder en helt unik price/performance – koster kun en brøkdel!

Alle relevante BI komponenter samlet i én pakke. Der skal ikke købes separate software komponenter, som det er tilfældet med andre løsninger.​

Qbit - Business Intelligence

CVR: 36411155 • Visionhouse • Lyskær 8 • 2730 Herlev • Tlf.: 22 26 41 61qbit@qbit.dk