​Rådgivning og løsninger indenfor

Budget, forecast og Business Intelligence

Business Intelligence & Budget-Forecast – En samlet 360° indsigt i din forretning

​Jedox styrker dine muligheder for at analysere data og giver dig værdifuld og valid indsigt samt adgang til intelligent og moderne budget og forecast.

Self-Service med Excel PLUS – Gør dit liv meget lettere

Jedox redefinerer brugervenlighed og leveringstider for brugerne. Jedox er intuitivt, med 2-vejs tekst og tal (write-back) til at understøtte arbejdsprocesser og samtidig med at du kan indsamle, beregne og præsentere data i rapporter, Dashboards, KPI´er og i Excel.

Innovation – Hurtig og brugervenlig analyse, mobility og cloud

Førende analytikere, udnævner Jedox som industriens førende innovator. Jedox leverer den mest avancerede funktionalitet gennem flotte og interaktive dashboards og på en hver enhed – Excel, Web og Mobile, Har en unik big-data performance og accelerationsteknologi og kan tilgå det hele fra Cloud miljø.​​

En komplet pakke med værktøjer til at udtrække fra alle datakilder, high performance database, rapportering, analyse, dashbords, Excel ad-in og 2-vejs data integration med tekst og tal – all in one!

Jedox er en helt unik standard software platform som indeholder både Business Intelligence og Performance Management.

Jedox indsamler automatisk de ønskede datakilder, målretter rapporter og analyser mod aktuelle brugergrupper inklusiv 2-vejs data processtyring, dvs. indtastninger af tal og tekst fra de samme brugergrupper. Anvendes eksempelvis i forbindelse med budgetopfølgning hvor de budgetansvarlige skal reviderer budgettal og kommenterer/forklare rettelserne.

Jedox konsoliderer automatisk alle data – både tekst og tal til historisk brug. ”Det er der ikke andre der kan i en og samme platform”.

Jedox er en standard IT løsning som af flere analyse institutter, er anderkendt i forhold til 2 vejs tekst og tal proces understøttelse i en og samme løsning, brug af MS Excel, hastighed for opdaterings- beregningsfrekvens (realtid) samt en løsning der tilbyder mest værdi for pengene.​ Jedox er en unik løsning til at effektivisere og digitalisere arbejdsprocesser og samtidig øge arbejdsglæden hos medarbejderne – den digitale superlim til kommuner.

​Jedox Kommune sætte nye standarder for fleksibilitet, brugervenlighed og ”Self-service, sammenlignet med andre løsninger på markedet i dag.

​Løsningen kan bruges til at lime øvrige data flow/systemer sammen eller den kan bruges som en samlet koncern løsning til både Ledelsesinformation, Budgettering, Prognose/simulering samt målinger som eksempelvis Effektmålinger – Der hvor behovet er, kan Jedox Kommune anvendes.

Jedox, giver mulighed for at kombinere data, fra datavarehus, datakilder, regneark, tilfredshedsanalyser samt evt. analyser fra de sociale medier mv. Analyser/rapporter kan suppleres med direkte indtastninger via en bruger skabelon.

Præsentation af data kan ske via eget BI system og/eller med Jedox, som kan levere analyser, rapporter, dashboards via Excel, web og mobile.

Læs mere om Jedox Suite her.

Læs også mere om Jedox på www.jedox.com/product

Qbit - Business Intelligence

CVR: 36411155 • Visionhouse • Lyskær 8 • 2730 Herlev • Tlf.: 22 26 41 61qbit@qbit.dk