​Rådgivning og løsninger indenfor

Budget, forecast og Business Intelligence

Herre i eget hus – Kommunalt data-selvstyre!​

Nu kan I selv – ved at genbruge jeres Excel viden - nemt og enkelt lave brugervenligt FLIS, ledelsesinformation og budgetopfølgning samt undgå monopol lignende ”Black-Box” systemer.

Bliv herre i eget hus og udnyt muligheden for selv at drive den digitale styring af den kommunale forretning – til en brøkdel af prisen!​

Jedox Kommune er det nye og moderne, som giver dig styrepinden til at understøtte kommunens informations- og opfølgningsbehov, med begrænset brug af specialister – nu kan I selv!

Der er ikke længere på samme måde behov for færdige modulsystemer, som kan give monopol lignende afhængigheder til leverandøren, og som er dyrt og ufleksibelt. Hvem ejer egentligt din løsning?

KOMBITs kommende FLIS 2.0 udbud bekræfter kun, at kommunerne fremover vil få adgang til strukturerede, tværgående og dagsopdateret data til fagområder. Det giver kommuner nye muligheder for digital styring.


Kommuner vil ikke længere have brug for de lukkede koncern væg-til-væg løsninger.

Jedox Kommune er den moderne Self-Service Excel-formidler, der giver kommunerne mulighed for at hente kommunale data og hurtigt lave nye rapporter/Dashboards. Jedox understøtter 2-vejs informationsproces med tekst og tal, således at den digitale dialog kan foregå begge veje, med mulighed for kommentarer/forklaringer, godkendelsesproces og versionsstyring.

Ideelt værktøj til at digitalisere processer!

Eksempelvis laves en rapport til direktionen direkte i Excel og distribueres ved et enkelt klik til Web browser eller Ipad.

”Tænk stort, start småt”​

Lad os hjælpe dig med at implementere den første løsning indenfor få uger. Vi uddanner medarbejderne og overdrager løsningen til jer samtidigt, så din kommune selv kan varetage den videre digitalisering. Vi kan assisterer også med udvikling af strategi for den videre udrulning af Jedox Kommune hos jer.


Dette er trenden i Europa, hvor de største virksomheder som Deutsche Bank, Mercedes, BMW, Vodafone, Western Union, Canon, PWC, Swissport, Allinaz, Sungaard samt stat/kommuner i Tyskland, Holland, England, Frankrig, Israel, Australien, Malaysia, har valgt Jedox som platform.​​

Jedox Kommune er nu kommet til Danmark og anvendes allerede i dag hos eksempelvis Silkeborg Kommune, Lolland Kommune, Glostrup Kommune, Fødevarestyrelsen, Kødkontrollen, Rambøll, ABB, Sanofi, DSV m.fl.

I en af Europas største BI analyser, hvor brugerne hos virksomhederne bliver spurgt om hvad de mener om deres valg af system, kommer Jedox ud som førende leverandør. Jedox opnår meget høj tilfredshed, når det gælder pris, performance, Self-Service og leveringstider.

Bemærk, at brugerne har vurderet Microsoft til en 8. plads, Targit til en 12. og SAP til en 18. plads.

”Brug dine medarbejders mange års erfaring med Excel til at lave effektive og digitale informationsløsninger til din kommune”

”Kan du Excel – Kan du Jedox!”

Jedox Kommune – den nye og moderne Self-Service. Vejen til at blive ”Herre i eget hus”.

  • FLIS Dashboards og brugervenlig adgang til kommunes data med Excel, web og mobile
  • Ledelsesinformation til koncern og til fagområder
  • Kommunal budgetopfølgning og budgetlægning (høringer og versionering med tal, forklaringer, afvigelser, dokumenter og mails)
  • Digitalisering og effektivisering af budget arbejdet i fagområderne med godkendelsesprocesser (eliminering af de mange Excel ark)
  • Anlægs og likviditetsstyring med automatiseret opfølgning, forklaring og godkendelsesprocesser
  • Effektmålinger og politisk målopfølgning
  • Prognose og demografi analyser

Kommune kunder:​

Se vores kunder omtale samarbejdet her​.​

Qbit - Business Intelligence

CVR: 36411155 • Visionhouse • Lyskær 8 • 2730 Herlev • Tlf.: 22 26 41 61qbit@qbit.dk