​Rådgivning og løsninger indenfor

Budget, forecast og Business Intelligence

​Økonomistyring og budgetopfølgning

Hos Qbit er vi specialister i økonomistyring og budgetopfølgning. Vi servicerer alle typer virksomheder på Sjælland, som ønsker at få mere styr på økonomi og budget. Vi anvender komplekse programmer som Business Intelligence og Performance Management, som er effektive værktøjer og metoder til at lokalisere, hvor der er plads til forbedringer og optimering i en virksomhed. Har du brug for en kompetent og erfaren virksomhed til at hjælpe dig med økonomistyring og budgetopfølgning, er vi den rette til opgaven.

Budgetopfølgning, der holder din virksomhed på sporet

Kniber det med at holde budgetter kvartalsvist eller set over hele budgetåret, kan det være en god og fornuftig investering at få hjælp til økonomistyring og budgetopfølgning. Vi forstår os på tal og dykker ned i de data, vi får fra Business Intelligence. Med os kan du arbejde meget smartere og mere effektivt. Vi kan se helt ned på mandskabsniveau, hvor der skal sættes ind for at nå budgettet.​

Lad os hjælpe dig med at få bedre styr på økonomien i din virksomhed, så du begynder at tjene flere penge samtidig med, at du sparer på effektiviserede forretningsgange.

Kompetent rådgivning og vejledning om økonomistyring

Ønsker du at entrere med en kompetent virksomhed, der kan rådgive dig professionelt om økonomistyring og budgetopfølgning, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak i din virksomhed, hvor vi præsenterer, hvad vi helt konkret kan hjælpe med. Vi er eksperter med mange års erfaring inden for forretningsudvikling, drift og økonomistyring og budgetopfølgning. Så lad os komme med vores anbefalinger samt rådgive og vejlede jer.

Kontakt os for at høre mere eller aftale et møde på telefon 22 26 41 61 eller skriv til os på e-mail qbit@qbit.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Qbit Services​

Qbit er 100% fokuseret på at leverer kvalitet, til tiden og til aftalte økonomi. Qbit har leveret Jedox løsninger gennem 6 år og vi har opbygget en ekspertise og erfaring der er at sikre vores kunder den gode projekter, glade brugere og forankring.

Qbit kan hjælpe din virksomhed med implementering af projekter, forretningsrådgivning, uddannelse af medarbejdere, support, vedligeholdelse og drift.

Konsulentydelser og implementering

Den agile Step-by-Step implementing

Qbit konsulenter kan hjælpe dig godt og sikkert gennem en samlet projekt-implementering, - fra start til slut. Det kan være i form at et samarbejdsprojekt, et Turn-key projekt eller ad-hoc konsulentassistance.

Vi kan tilbyde dig lige fra et initialt Proof-of-Concept forløb, til design af løsningsmodel, til udvikling af Jedox model og til sundhedscheck af din kørende løsning.

Vi er fleksible. Vi tilbyder on-site uddannelse og tilbyder at udvikle sammen med dit team, så i kan blive Herre i eget hus efter endt implementering.

Vores konsulenter arbejder effektivt og er med til at sikre en hurtig implementering og hurtige resultater.

Vi implementere ved brug af agile projekt metoder som vi kalder Sprints, som sikrer maksimal effektivitet og fleksibilitet gennem hele implementeringsforløbet.

Projektet opdeles i faser og hver fase (Sprint) repræsenterer et enkeltstående udviklingsforløb med fokus på kundens krav, forventninger og ønskede resultater. Vores metode, tillader dig at lave ændringer og tilpasninger til hver projektfase. Metoden sikre at vi kan møde dine komplekse krav, hurtigt og effektivt, fra start til slut.

Den førende analysevirksomhed BARC, bekræfter i sine markedsanalyser, at Jedox har den korteste implementeringstid og den højeste kundetilfredshed.

Eksempler på konsulentopgaver vi hjælper med:

 • Kravspecifikation
 • Rådgivning om Best Practise
 • Designe løsningsmodel – teknik og forretning
 • ETL udtræk af data fra diverse datakilder (Applikationer, databaser, Excel mv.)
 • Opbygge kuber og datavarehus
 • Understøtte arbejdsprocesser (Workflow)
 • Opbygge rapporter, Dashboards, analyser til brugergrupper
 • Brug af Excel til BI opgaver
 • Installation af infrastruktur – hardware server og software, sikkerhed mv.

Forretningsrådgivning

Qbit tilbyder at understøtte Jedox udvikling og implementering med forretningsrådgivning. Lad vores forretningskonsulenter rådgive og udfordre dig omkring budgetmodeller og processer, planlægning og optimering samt BI og rapportering. Dermed kan du løfte organisationen yderligere.

Eksempler på vores forretningsrådgivning:

 • Nyudvikling af budgetmodeller
 • Bring data i anvendelse (BI, KPI, Scorecards, Dashboards oev.)
 • Styringsmodeller til driftsoptimering
 • Økonomianalyser
 • Forandrings- og projektledelse

Vi har vores afsæt i Jedox løsninger og muligheder. Det betyder for dig som kunde, at vi kan bevæge os hurtigt fra vores forretningsrådgivning til udvikling af modeller i Jedox – det sparer både tid og ressourcer. Vores forandrings- og projektledere sikre ligeledes projekter, der balancere korrekt mellem systemet og forretningen.

Qbit uddannelse

Du behøver ikke kun at lære af vores Jedox eksperter – du kan selv blive én!

Du får det fulde udbytte af Jedox når du kender værktøjskassen og forstår hvilket værktøj der skal anvendes til at løse et problem. Det vil give dig mulighed for at bygge rapporter/KPI´er/Dashbords til at understøtte en hver arbejds-/forretningsproces.

Vi klæder dig på til at eje din Jedox løsning og blive “Herre i eget hus”, gennem et uddannelsesforløb med hands-on. Vores Jedox eksperter, klæder dig på, til at vedligeholde og udvikle din BI løsningen, ved at videregive vores erfaringer fra de mange Jedox implementeringer vi har været med til at levere i både ind- og udland.

Fra første uddannelsesdag, sørger vi for at klæde dig til at analysere data og straks overføre Jedox funktionalitet, til at sikre løsning og forretningsfordele til din organisation.

Et dynamisk uddannelsesforløb som giver dig indsigt i det fulde potentiale som Jedox tilbyder.​

Support, vedligeholdelse, drift

Qbit og Jedox Support Center sikrer dig performance, optimal drift og kvalitet i dit daglige brug af Jedox løsning.​​

Vi tilbyder følgende services:

 • Support ved direkte kontakt til konsulent eller vi support mail.
 • On-site support og konsulentassistance
 • Vedligeholdelse af Jedox løsning via remote adgang
 • Drift og vedligeholdelse af både hardware og software
 • Drift og vedligeholdelse via Cloud set-up

Vi har dedikerede Jedox konsulenter der hurtigt kan svare på forsørgelser og vi kan reagere indenfor aftalte tidsintervaller både remote og on-site.

Vi kan sammensætte en aftale der passer for den enkelte virksomhed og i forhold ønske om samarbejdsform.​

Qbit - Business Intelligence

CVR: 36411155 • Visionhouse • Lyskær 8 • 2730 Herlev • Tlf.: 22 26 41 61qbit@qbit.dk