​Rådgivning og løsninger indenfor

Budget, forecast og Business Intelligence

Budgetstyring med moderne løsninger​

​Qbit er en specialiseret BI konsulentvirksomhed i Herlev, med stor viden inden for økonomi, aktivitet- og budgetstyring. Vi tilbyder en meget konkurrencedygtig, brugervenlig og moderne løsning inden for budgetstyring, som bygger på det tyske succes produkt Jedox, der er 100 % Excel integreret.

Mange års erfaring med budget- og økonomistyring

Vi har nogle af landets dygtigste konsulenter, som har mange års erfaring med implementering af budget-og business intelligence løsninger, hos både offentlige og private virksomheder i ind- og udland.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres økonomi- og budgetstyring med fokus på at opnå effektiviseringsgevinst, bedre processtyring og brugervenlighed.

​De 4 vigtige spørgsmål:

Hvorfor er vi her?
Vores mål er at bidrage til at gøre både private og offentlige virksomheder mere effektive og konkurrencedygtige ved brug af moderne IT standardsystemer, til eksempelvis budgetstyring.

Hvad vil vi?

Vi vil opbygge et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde, for at sikre succes i vores samarbejde og leverancer, med fokus på at levere til tiden og inden for det aftalte budget.

Hvem er vi?

Eksperter i privat og offentlig styring, med mere end 15 års erfaring i digitalisering og effektivisering af økonomistyringen, som anvendes til at levere både branche-standard og individuelle løsninger i henhold til kunders kravspecifikationer. Dette for at optimere og effektivisere økonomi- og budgetstyring hos vores kunder.

Qbit er Jedox Diamant-partner hos og er de seneste to år kåret som årets Jedox partner. Opnået grundet vores fokuserede arbejde, vores kompetencer og Jedox kunder i Norden.

Vi tilbyder kompetente projektledere, forretnings- og BI konsulenter, som har været med til at levere velfungerende løsninger til eksempelvis Tryg, DSV, Bonnier-koncernen, ABB, Rambøll, Fødevarestyrelsen, Lolland Kommune, Glostrup Kommune, Silkeborg Kommune.

​Hvordan gør vi det?

Vi har valgt at samarbejde med det tyske succes-softwarehus, Jedox AG, som tilbyder et moderne og anerkendt standard system. Modsat andre leverandører, tilbyder Jedox ”all-in-one”, hvilket vil sige at alle komponenter til en samlet løsning er inkluderet.

Dette er med tl at sikre høj performance, brugervenlighed og yderst konkurrencedygtig pris. På denne måde gør vi det overskueligt og effektivt for vores kunder at arbejde med økonomi- og budgetstyring.

Hør mere om budgetstyring

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information omkring vores løsninger, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 28 69 10 16 eller sende en mail til Qbit@qbit.dk.

Qbit - Business Intelligence

CVR: 36411155 • Visionhouse • Lyskær 8 • 2730 Herlev • Tlf.: 22 26 41 61qbit@qbit.dk